2013. március 23., szombat

avast! Free Antivirus 7.0.1466

 

Komplett, magyar nyelvű víruskereső, amely egyaránt alkalmas a levelek (POP3, IMAP4, SMTP), P2P, Web Shield, IM,valamint a háttértárolók teljes ellenőrzésére. Beállíthatjuk a keresés időpontját, az online adatbázis frissítését, az állandó védelmet és annak hatékonyságát. Otthoni, nem üzleti célra a program regisztrálása ingyenes, regisztrálás után pedig 1 évig a használtató. 

 

LETÖLTÉS EZEN A LINKEN 

 

 avast! Free Antivirus 7.0.1466 

 tags: avast letöltése ingyen, ingyenes vírusírtó, vírusírtó letöltése ingyen, ingyenes letöltések

Általában kevés cikket, tesztet vagy írást lehet olvasni vírusirókkal kapcsolatban. Érdekes módon a szoftver tesztek valahogy a feketebárányai a nagy tesztelési láznak, ami a számtek világára jellemző. Minden neves számtek oldal tesztel hardvert, a legkülönösebbeket is, de szoftver senki….kicsit változtassunk most ezen és írjunk pár sort a vírusirtókról, azon belül a korábban már emlegetett AVAST!-ról.

Most is, mint mindig, igyekszünk megmaradni az egyszerű és érthető dolgoknál, nem lesznek grafikonok, százalékok és digitális vérfürdő, maradunk a tapasztalatnál és a tényeknél.

Miért az AVAST! ?


Számítástechnikai cégként sok gépet telepítünk, így sok a vírusok által okozott problémával is találkozunk. Az otthoni felhasználóknak a kiterjedt védelem mellett mi lehet fontos még? Például az alábbiak:
- a szoftver legyen magyar,
- legyen ingyenes, ha otthon akarjuk használni, de a funkicóit ne korlátozzák,
- ne lassítsa le a gépünket,
És mi fontos nekem, mint szakembernek, ha azt akarom, hogy ne érezzék úgy ügyfeleink, hogy hiába telepítettük újra a gépüket?
- ténylegesen is védjen a vírusok ellen
- ha már egy vírus bejutott, akkor azt úgy tudja blokkolni, hogy a gép használható maradjon
- olyan területeken is védjen, ahol más vírusirók nem.Ezen kritériumoknak az AVAST! megfelel és jól végzi a dolgát. Olyan funkciói vannak, amikkel más vírusirtók nemnagyon büszkélkednek még fizetős verzióik esetén sem. Azonnali üzenetküldő programok védelme (msn, skype stb.), Torrent kliensek védelme (ami manapság szinte nélkülözhetetlen), levelező kliensek védelme (nem csak outlook) és ez csak néhány az AVAST! funkicói közül. Ja, és még skineket is lehet hozzá letölteni, ha nem tetszik valakinek az, ahogy kinéz. A program jól paraméterezhető, jól beállítható, részletes, viszont nem bonyolult. Az általunk tesztelet gépeken hatékonyan védett MSN és uTorrent klienseken keresztül érkező vírusok ellen.


ajánlott oldalak: http://hogyantoltsukleagarrysmodot.blogspot.hu/

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése